Блог
+38(068)6837265

Послуги поліграфолога для приватних осіб

Говорячи про детектор брехні, необхідно окремо висвітлити область затребуваних послуг поліграфолога для приватних осіб. З огляду на дедалі більшу популярність, яку набирає даний спосіб оцінки достовірності інформації, у сфері приватного життя він, також, знайшов широке застосування. І це не випадково.

Багато хто стикається з такими ситуаціями у своєму особистому житті, які викликають сумніви та недовіру, наприклад, до чоловіка або дружини, дітей, когось із родичів чи друзів. А ґрунтом для цього можуть бути різні підозри, починаючи від зради й до зникнення грошей або коштовностей. Ось кілька найпоширеніших ситуацій із практичного досвіду нашого Агентства, за якими, найчастіше, звертаються приватні особи за послугами поліграфолога:

  • у будинку зникли гроші/дорогоцінності (найчастіший випадок, який комбінується по-різному – звинувачення дітей/онуків/батьків/домашньої прислугі);
  • у когось в компанії друзів вкрали особисті коштовні речі;
  • у спільному бізнесі родичів виявлено велику нестачу;
  • ревність або звинувачує іншого у зраді;
  • ситуації сексуального розбещення дітей/підлітків.

Як бачите, всі випадки дуже різні, але мають одну загальну рису – підозри спрямовані на близьких людей.

Звернувшись з будь-якої подібної ситуації за послугами поліграфолога, замовник отримує можливість розібратися в тому, що трапилося, не привертаючи зайвого уваги серед свого оточення до інциденту й колу осіб, які проходять по ньому. Адже ключовою умовою надання послуг поліграфолога є конфіденційність. Тобто, все, що стане відомо експерту, він зобов'язується зберегти в таємниці.

Інша очевидна перевага – час, який займає перевірка однієї людини. Це означає, що важкий тягар сумнівів і підозр можна зняти з себе лише за 2 години спілкування з експертом-поліграфологом. Та й третя перевага – точність. На сьогоднішній момент існує безліч методик проведення психофізіологічних досліджень із застосуванням поліграфа як українських, російських, так і американських шкіл. Але, заради справедливості, слід зазначити, що лише методики американських фахівців досить вивчені щодо точності підсумкового результату, яка становить 95-96%.

Якщо підсумувати, послуги поліграфа для фізичних осіб дозволяють у стислий термін, з використанням мінімальних сил та засобів внести ясність у будь-яку, найскладнішу ситуацію. Завдяки високій кваліфікації, ґрунтуючись на найбільш ефективних сучасних методах поліграфних досліджень, фахівці нашого Агентства можуть надати найширший спектр послуг з виявлення інформації, що приховується.

За безкоштовною консультацією з будь-яких питань застосування поліграфу Ви можете звернутися за телефоном, вказаним на сайті.