Блог
+38(068)6837265

Де пройти поліграф в Одесі

Якщо Ви хочете пройти поліграф (детектор брехні) в Одесі або організувати таку перевірку, дуже важливо вибрати для цього надійного кваліфікованого спеціаліста з відповідним досвідом. Адже кінцевий результат такого тестування залежатиме від рівня та кваліфікації експерта-поліграфолога, який її проводить. І, вирішуючи для себе, де замовити поліграф, треба враховувати кілька факторів:

  • як давно практикує спеціаліст;
  • яку кількість тестів та якої спрямованості він вже провів;
  • рівень підготовки та систематична участь у підвищенні своєї кваліфікації.

Навіть вік й досвід попередньої професії теж відіграють важливу роль. Досить часто, грамотними експертами-поліграфологами стають колишні співробітники правоохоронних органів (слідчі, оперативники) або психологи, які вже мають за плечима певний багаж у вигляді життєвого досвіду, побудови стосунків у різних сферах діяльності та, навіть, проведення розслідувань.

Сьогодення свідчить, що сучасні тенденції розвитку поліграфа, наочно демонструють спроби зайнятися цим видом діяльності або молодь, яка, в силу свого віку не володіє тим життєвим досвідом, який часом вкрай необхідний, або просто випадкових людей, які безуспішно пробують себе в різних видах індивідуального підприємництва.

Якщо Ви зацікавлені у виборі кваліфікованого експерта-поліграфолога, для проведення поліграфа в Одесі, звертайтесь до Агентства кадрової безпеки та детекції брехні, яке розташоване за 5 хвилин від залізничного вокзалу.

Ми спеціалізуємося на дослідженнях із застосуванням поліграфу будь-якої складності та спрямованості, не тільки в інтересах організацій, а й приватних осіб – від внутрісімейних конфліктів до вирішення комплексних завдань у сфері кадрової безпеки.

Звернувшись до нашого Агентства з наміром пройти поліграф в Одесі або замовити такий вид тестування, Ви отримаєте послуги кваліфікованих експертів-поліграфологів, які мають досвід:

  • практичної роботи з поліграфом понад 5 років та понад 2000 проведених тестувань;
  • оперативної діяльності в органах державної безпеки та службах безпеки комерційних підприємств;
  • проведення розслідувань кримінальних злочинів та службових правопорушень;
  • підбору кандидатів на роботу та різного роду перевірок працюючого персоналу;
  • здійснення комплексних заходів аудиту з питань кадрової безпеки та лояльності працівників.

Наші експерти на системній основі підтримують свій професійний рівень, приймаючи участь у відповідних семінарах та конференціях підвищення кваліфікації державного та міжнародного рівня.

Звернувшись до нас, крім професійної допомоги, Ви отримаєте гарантію дотримання повної конфіденційності, а також чесного та порядного відношення у будь-якій делікатній ситуації.

З усіх питань про те, як і де пройти поліграф в Одесі, Ви можете звернутися за безкоштовною консультацією по телефону, вказаному на сайті.